Saint Jean d’Aulps (950m-1.800m)

Saint Jean d’Aulps is een kleiner en rustiger dorp in Portes du Soleil. Ideaal voor diegenen die van ontspanning houden maar wel van dichtbij de actie willen zijn.

Saint Jean d'Aulps
Betoverende Saint Jean d'Aulps

Wintersport

Saint Jean d’Aulps biedt al het vermaak van het skiën in een ongerepte betoverende omgeving. Aan de voet van de indrukwekkende Roc d’Enfer (2244m hoogte), is het gebied gevarieerd en geschikt voor elk niveau wintersporter.

Met beginners pistes en ongeveer 40km verzorgde pistes voor de meer ervaren skiërs, biedt Saint Jean d’Aualps een 100% natuurlijke skivakantie. Een van de mooiste kenmerkende eigenschappen van het skigebied is het 20km lange boscircuit, dat de bezoekers een uniek avontuur biedt in de openlucht. Laat je zelf verleiden tot een maaltijd op de pistes in een van vele restaurants, waar je uitstapje nog indrukwekkender van wordt. Vanuit Saint Jean d’Aulps zijn alle andere skigebieden van de Portes du Soleil te bereiken met een skilift.

Plattegrond Saint Jean d'Aulps

Dorp saint jean d'aulpsskiles in portes du soleilroc d'enfer portes du soleilskiën in saint jean d'aulps abdij saint jean d'aulpssaint jean d'aulps in de avond