Avoriaz resort in de winter

Ski-in ski-out

Accommodaties op de piste in het centraal gelegen Avoriaz

Appartementen Avoriaz

Avoriaz telt een behoorlijk aantal accommodaties waarvan de meeste appartementen zijn. Het resort ligt op 1800 meter in het skigebied Portes du Soleil waardoor je een hoge sneeuwgarantie hebt en er zelfs tot in april kunt skiën. Door de perfecte ligging is het skigebied ook ideaal voor gezinnen met kinderen. De accommodaties liggen namelijk allemaal aan of dichtbij de pistes, zo kun je dus direct vanuit je appartement de piste op!

Appartementen met perfecte ligging

De appartementen in Avoriaz hebben een perfecte ligging, het resort ligt boven op de berg op een hoogte van 1800 meter. Ook kun je vaak vanuit je appartement de piste op, dus perfect voor gezinnen met kinderen. De meeste appartementen hebben skilockers dus dat is ideaal na een lange dag skiën.

Kinderen op de piste in Avoriaz
Perfecte ligging van de accommodaties
Skilift dwars door het dorp

Ideaal voor families met kinderen

Avoriaz is een kindvriendelijk skiresort gelegen op 1800 meter. Het biedt uitsluitend ski-in ski-out accommodaties en er is een prachtige skiweide voor kinderen. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn de skischolen perfect uitgerust met mooie oefenweides, en de vele blauwe pistes direct bij het resort dus ook ideaal voor beginners. Avoriaz ligt midden in het skigebied van Portes du Soleil en met de 12 skiliften kun je alle kanten op. De skipas is natuurlijk ook geldig in de andere resorts van Portes du Soleil in zowel Frankrijk als Zwitserland. Kom naast Avoriaz genieten in o.a. Châtel, Les Gets of Morzine voor een sneeuwzekere wintersportvakantie. 

Appartement inclusief skipas

Een appartement in Avoriaz inclusief skipas boek je bij één van de volgende wintersport specialisten.

Résidence Atria Crozats
Résidence Atria Crozats - AVORIAZ

Appartementen Châtel

Châtel is hét alternatief voor Avoriaz voor het boeken van een appartement. Châtel telt in totaal 79 chalets, 72 appartementen, 32 hotels en 2 vakantiehuizen voor een echte droomvakantie.

Résidence Le Grand Ermitage - Châtel
Résidence Le Grand Ermitage - Châtel

Restaurants

In Avoriaz is genoeg te doen en voldoende keuze om lekker uit eten te gaan. In het autovrije resort loop je rustig naar het restaurant van jouw keuze. Wil je na een heerlijke dag skiën een paar drankjes doen, dan zit je in Avoriaz helemaal goed. Ook zijn er een aantal après-ski mogelijkheden in Avoriaz. De bekendste en drukste plekken van Avoriaz zijn Le Shooters en La Cabane. Een erg bekend restaurant in Avoriaz is La Reserve, waar je vooral vis, steak en burgers kunt krijgen.