De bergen in Portes du Soleil

Geniet samen met familie en vrienden

Morgins

Ontdek Morgins' woeste en ongerepte bergen, meertjes en bossen en rust lekker uit in een van de restaurants op de pistes. Gedurende het hele seizoen vindt men er entertainment en activiteiten voor alle families en vrienden om samen te genieten. In Morgins kan de winter gewoon niet mooier zijn.

Ontdek de pistes

Gevestigd op de Frans-Zwitserse grens in Valais, is Morgins een aantrekkelijke plaats als voorproef van wintersport. Neem de warme sfeer in je op van dit authentieke bergdorp met zijn chocolade bruine chalets en zijn mooie klokkenspellen en neem één van de skiliften uit het dorpscentrum en ontdek de pistes van Portes du Soleil. Allemaal terwijl je kunt genieten van het schitterende panorama van de Dents du Midi die zich recht voor je bevindt. In Morgins zul je geen echte après-ski vinden. Morgins kent wel enkele restaurants en cafés waar je heerlijk kunt eten en een biertje of glas wijn kunt drinken.

Pistekaart Morgins

Pistekaart Portes du Soleil Bekijk pistekaart Interactieve pistekaartPistekaart Portes du Soleil
650 km piste totaal
170 km blauwe piste 26 %
380 km rode piste 58 %
100 km zwarte piste 15 %
Dal: 900 m - Hoogste punt: 2.466 m
14 gondels | 83 stoelliften | 107 sleepliften
1017 km v.a. Utrecht | reistijd: 10.30 uur

Plattegrond Morgins

Morgins ligt op 922 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:40 uur. Morgins ligt op een hoogte van 1.350 meter.