Skipiste in Portes du Soleil

Voor beginnende en ervaren skiërs

Val d’Illiez – Champoussin – Les Crosets

Grenzend aan Frankrijk vind je Val d’Illiez, Champoussin en Les Crosets. Hier vind je een betoverend landschap en dankzij de gunstige ligging, een gemakkelijke toegang tot de andere resorts in de Portes du Soleil. Naast skiën en snowboarden heb je activiteiten als wandelen, mountainbiken en bergbeklimmen.

Val d’Illiez (950m-1.670m)

Val d’Illiez is een ideale locatie om met je familie en vrienden te genieten van een ontspannende vakantie. Bij de voet van de Dents du Midi heeft het dorp een goede verbinding met de andere skigebieden van Portes de Soleil. Val d’Illiez omvat 2 skiresorts, namelijk Les Crosets en Champoussin, welke een direct aansluiting hebben met de pistes van Portes du Soleil.

Les Crosets

Les Crosets biedt een breed assortiment aan sportieve gelegenheden. ‘s Winters is het skigebied bedekt met een uitzonderlijke laag sneeuw en het is eenvoudig om in Frankrijk te komen via de skilift van de Point des Mossettes. In Les Crosets is er voor de liefhebbers Snowpark des Crosets.

Champoussin

Champoussin kun je het beste omschrijven aan de hand van zijn charmante, ontspannen sfeer en zijn mooie architectuur. Op een hoogte van 1.580m kun je uitgaan van zonnig weer en een indrukwekkend uitzicht op de Dents du Midi Mountains.

Pistekaart Vall d'Illiez

Pistekaart Portes du Soleil Ontdek het skigebied
650 km piste totaal
170 km blauwe piste 26 %
380 km rode piste 58 %
100 km zwarte piste 15 %
Dal: 900 m - Top: 2466 m
14 gondels | 83 stoelliften | 107 sleepliften
1017 km v.a. Utrecht | reistijd: 10.30 uur
Bekijk pistekaart Interactieve pistekaart

Plattegrond Vall d'Illiez, Champoussin en Les Crosets

Vall d'Illiez, Champoussin en Les Crosets liggen op ± 925 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:20 uur. Vall d'Illiez ligt op een hoogte van 950 meter. Champoussin ligt op een hoogte van 1.580 meter en Les Crosets ligt op een hoogte van 1.050 meter.