Champéry - Portes du Soleil

Ontdek de prachtige bergwereld van Champéry

Champéry

Champéry is een idyllisch en typisch Zwitsers skidorpje dat zich aan de voet van de iconische Dents du Midi en de Dents Blanches bevindt. Haar ligging zorgt voor een sprookjesachtig beginpunt om de bergen en de pistes van de Portes du Soleil te ontdekken.

Omgeving

Champéry en haar omgeving bieden eindeloze mogelijkheden om de behoeftes van de natuurliefhebbers en sportfanaten te voorzien. De kabelbaan heeft slechts een paar minuten nodig om bezoekers te verplaatsen van het midden van het skigebied naar de pistes. In het Palladium van Champéry kun je vele indoor sporten beoefenen zoals zwemmen of klimmen. In Champéry wordt curling al jaren beoefend, op beginnend en professioneel niveau. Aan het einde van een drukke dag kun je in Champéry genieten van een heerlijk fondue en andere culinaire gerechten. Er zijn enkele restaurants en cafés om uit te kiezen. Na het skiën kun je gezellig nagenieten!

Pistekaart Champéry

Pistekaart Portes du Soleil Bekijk pistekaart Interactieve pistekaartPistekaart Portes du Soleil
650 km piste totaal
170 km blauwe piste 26 %
380 km rode piste 58 %
100 km zwarte piste 15 %
Dal: 900 m - Hoogste punt: 2.466 m
14 gondels | 83 stoelliften | 107 sleepliften
1017 km v.a. Utrecht | reistijd: 10.30 uur

Plattegrond Champéry

Champéry ligt op 920 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:40 uur. Champéry ligt op een hoogte van 1.050 meter.