Skipiste

Contact

Over ons

Portesdusoleil.nl is dé Nederlandse website over Portes du Soleil met uitgebreide informatie voor wintersport en zomervakantie. Op onze website informeren wij bezoekers over het skigebied, activiteiten, bezienswaardigheden en helpen wij met het vinden accommodaties.

Reisaanbod

Het geselecteerde aanbod op onze website komt tot stand door onze samenwerking met gerenommeerde partners en touroperators in Nederland en Frankrijk. Wij helpen onze bezoekers met het vinden van een accommodatie door het verzamelen, selecteren en overzichtelijk maken van het reisaanbod. Dankzij onze samenwerking bent u tijdens het boekingsproces altijd verzekerd van een optimale begeleiding en afhandeling.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van een bezoek aan onze website stuur dan een mail naar info@united-orange.com.

Reserveringsaanvragen

Bent u op zoek naar een accommodatie? Bekijk dat ons accommodatie-aanbod waar u alle mogelijke aanbiedingen kunt vinden. Een aanvraag voor een accommodatie kunnen wij helaas niet in behandeling omdat wij een online uitgeverij zijn. 

Corona gerelateerde vragen

Heeft u vragen over Corona en de geldende inreisbeperkingen in Frankrijk? Of wilt u weten waar u met een gerust hart een accommodatie kunt boeken inclusief geld-terug-garantie? Lees dan onze Corona update

Kijk voor de uitgebreide informatie over inreisbeperkingen in Frankijk op Nederlandwereldwijd.nl/Frankrijk