apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Van gemoedelijke hutten tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

Bij een wintersportvakantie kan de après-ski en het nachtleven niet ontbreken. Portes du Soleil is hierin geen uitzondering. Overdag kun je een tussenstop maken om bij te komen en heerlijk te genieten in één van de bergrestaurants. Na een lange dag skiën is het tijd om te gaan feesten!

avoriaz eten op de berg

Avoriaz

Avoriaz kent geen uitbundige après-ski en nachtleven. In Avoriaz kom je enkele gezellige terrasjes en cafés tegen. De bekendste en drukste uitgangsplekken van Avoriaz zijn Le Shooters en La Cabane. Wil je echt losgaan, dan kun je terecht in discotheek Le Yak. De gemiddelde sluitingstijd is twee uur 's nachts maar Le Yak sluit pas om vier uur.

Les Gets

Les Gets kent een gezellige sfeer. De après-ski begint al voordat je de piste hebt verlaten. Als je vanuit de piste onderweg bent naar het dorp, kom je een uitklapbare bar tegen waar je kunt beginnen met feesten. In het dorp zelf zijn er cafés, bars en discotheken om je avond af te sluiten. Bij L'Après Ski Les Gets is de sfeer precies wat nodig is om te feesten met een internationaal publiek. Bij L'Igloo kun je tot in de late uurtjes genieten.

apres ski

Morzine

Morzine heeft een levendige après-ski en nachtleven. Het begint al langs de pistes, waar je elke dag kunt feesten en genieten. Feest tot in de late uurtjes bij onder andere de Tibetan Café of kies een plek waar je kunt loungen.

Châtel

In Châtel wordt er niet extreem aan après-ski gedaan maar het is wel heel erg gezellig en leuk. Bij Chez Crepy heb je je ski's nog niet uit en het feesten is al begonnen. Wil je de hele avond doorfeesten, dan kun je terecht bij Le Sloopy's.

Morzine heeft een levendige après-ski en nachtleven. Het begint al langs de pistes, waar je elke dag kunt feesten en genieten.

Après-ski Tibetan Café in Morzine

Feest tot in de late uurtjes bij onder andere het Tibetan Café in Morzine. Bar Tibetan (beter bekend als Buddha Café) is gevestigd in het hart van Morzine. Après-ski met een glas bier of een van de verschillende cocktails.

Begin je après-ski met je skies nog aan

Après-ski Le Yéti in Avoriaz

Bij Le Yéti in Avoriaz geniet je na het skiën al van een biertje op de piste. Sluit je dag skiën af met muziek, een glas glühwein of een biertje bij Le Yéti in Avoriaz.

Dagelijks geopend van 13u tot 2u 's morgens.

Après-ski Pub L’Avalanche in Châtel

Pub L’Avalanche - een gezellige en feestelijke sfeer, bier, cocktails, shooters en volop muziek! Après-ski in Châtel in Portes du Soleil. Pub, café concert, thema-avonden, uitzending van sportevenementen, spellen, gratis wifi.